Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@09:33:05 GMT

پیام جان پدر کجاستی؟ باز هم بدون جواب ماند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۷۹۶۱

پیام جان پدر کجاستی؟ باز هم بدون جواب ماند

ایسنا/خراسان جنوبی بمبی که در میان خنده و شادی دخترکان در افغانستان می‌ترکد؛ نشان از یک دروغ حقوق بشری دارد که مدت هاست جهان را به خواب برده است.

از دو روز گذشته بار دیگر افغانستان در ماتم کودکان در خون غلتطیده رفت؛ هنوز یک سال از جان پدر کجاستی نگذشته که ساعت 16:30 به وقت کابل، هنگامی که دخترکان از مدرسه کوثر دانش واقع در کوه چهل در نزدیک مکتب سیدالشهدای 'شهرک اتفاق ' در منطقه دشت‌برچی کابل، قصد رفتن به خانه را داشتند بمب اول منفجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادرانی که به دنبال دخترکان خود آمده بودند نیز در انفجار دوم قربانی شدند و عده ای دیگر که به محل انفجار امدند که ببیند اوضاع از چه قرار است؟ انفجار سوم روی داد.

بررسی‌های مقامات افغان نشان می‌دهد که این انفجار با استفاده از یک خودروی بمب‌گذاری شده انجام شده است. بعد از انفجار خودرو و خارج شدن دانش آموزان از مدرسه، ۲ مین‌ کارگذاری شده نیز منفجر شده است.

بیشتر قربانیان این انفجار غیرنظامیان هستند و در میان آن‌ها دانش‌آموزانی هستند که برای ورود به کنکور آماده می شدند؛ نظر به آمار تازه شمار جان‌باختگان در این انفجار بزرگ در نزدیک مدرسه(مکتب سیدالشهدا(ع)) به بیش از ۶۰ نفر رسیده که اکثر آنان دانش‌آموزان دختر بوده‌اند.

شنیدن این خبر بغض را در گلو می فشارد و خواب را از چشمان می رباید، دختران پاک و معصوم و ناز پرورده به خون غلتیده اند و بر دل پدر و مادرانشان داغ نهاده اند؛ روزگار بدترین و سخت ترین صورت ممکن را به این فرشته های کوچک نشان داده است.

نوجوانی کنار جنازه‌ای تنها زانوی غم در بغل گرفته و می گوید مادرم شفاخانه عالمی پیش خواهر زخمی‌ام رفته، پدرم شفاخانه استقلال دنبال جنازه خواهر بزرگترم رفته و این جنازه‌ هم خواهرم‌ است."

پیرمرد کشاورز افغان با دستانی پینه بسته از خشونت و سختی روزگار دخترش را برای آینده ای روشن تر به مدرسه فرستاده است ولی حالا با چهره ای پریشان و درهم شکسته، ناباورانه به کفش های خونی و بدن چاک چاک دخترش می‌نگرد.

چگونه می توان پرپر شدن این همه دختران نوجوان و جوانمان را تحمل کرد؛ شیعیان مظلوم افغانستان صدها سال است که چنین، نسل کشی می شوند.

متاسفانه پرورش یافتگان هزاران و بیش از صد هزار مدارس به اسم تعلیمات دینی در پاکستان که تحت الحمایه حاکمیت سلفی وهابی ها از زمان پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفتند و هزاران دانش آموخته جوان و نوجوان بیچاره افغانستان و پاکستان با سیاست اعمالی، جهت پرورش نیروهای تروریستی با اسامی مختلف و روزآمد ( القاعده ، طالبان داعش و دیگرانی که در سوریه هم بسیارند)  که عمدتا ریشه سلفی وهابی دارند، برای اعمال دستورات امثال اسراییل و آمریکا و بقصد ناامنی و ترور در اقصی نقاط ممالک اسلامی برای پیشبرد اهداف سیاست های آن ها دست به ترور و جنایت می زنند.

عده ای به دروغ نام اسلام را مترادف با وحشت و دهشت و تروریست، مترادف ساخته اند و در رسانه های تحت اختیار خود در سراسر جهان تبلیغ کنند و بعد مسلمانان بیچاره و بیگناه از جمله شهروندان غرب کابل ( دشت برچی) که عموما اهل هزاره و شیعه افغانستان هستند را به خاک و خون می کشند و بارها به مساجد و مدارس آنان حمله ور شده و هر بار گروه بزرگی را به شهادت رسانده و یا زخمی می کنند و خانواده های آنان را داغدار فرزندان خود  می کنند.

چه فرقی میکند داعش یا طالبان مسئولیت حمله تروریستی افغانستان را بر عهده بگیرند؛ وقتی تا ابد باید چشم به راه عزیزانت بمانی...

 یادداشت از هادی ملک آبادی؛ کارشناس رسانه 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی افغانستان طالبان تروريست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • وقوع انفجار در غرب کابل
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • روزی به نام تلفن!
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت