Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، کم کم صدای پای مهر به گوش می‌رسد و دانش آموزان کمتر از دو هفته دیگر سال تحصیلی جدید را در پایه‌های مختلف تحصیلی آغاز می‌کنند.

شرایط تحصیلی دو سال تحصیلی گذشته که به خاطر کرونا حاکم بود، باعث شد تا بسیاری از دانش آموزان از طریق فضای مجازی و شبکه شاد آموزش‌های تحصیلی را فرا بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امسال با شنیده شدن زمزمه‌هایی از بازگشایی مدارس به صورت حضوری، سری زدیم به چند مدرسه در سطح شهر تا اوضاع مراکز آموزشی را برای فصل بازگشایی بررسی کنیم.

کلاس های حضوری را بیشتر دوست داریم

یکی از دانش آموزان بیرجندی می‌گوید: در مدتی که کرونا باعث شده بود که کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار شود، دانش آموزان با سختی‌هایی مواجه بودند.

او ادامه می‌دهد: یکی از مشکلاتی که تعداد زیادی از دانش آموزان به آن دچار بودند، عدم فهم کامل دروس بود که این امر برای دانش آموزان ابتدایی مشکل بیشتری ایجاد کرد.

این دانش آموز بیرجندی بیان می‌کند: برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری آن هم با تعداد کم دانش آموزان بسیار مفیدتر از آن است که به صورت مجازی تحصیل کنیم.

یکی از مدیران مدارس شهر بیرجند نیز گفت: آمادگی داریم که کلاس‌ها را در شرایط مختلف چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید

از خسارت روانی طولانی شدن آموزش مجازی تا پیگیری ۳ سناریوی آموزشی

او افزود: در صورتی که اولیاء به مدارس اعتماد کنند، به نفع دانش آموزان آن‌ها خواهد بود، زیرا دوری دانش آموز از کلاس درس باعث آسیب می‌شود.

این مدیر مدرسه اظهار کرد: در مدرسه‌ها تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و جای نگرانی وجود ندارد.

از نگرانی اولیاء تا شروع توزیع کتب درسی

اما والدین از واکسینه نشدن فرزندانشان در برابر بیماری کرونا نگران و گله مندند.

یکی از اولیای دانش آموزان گفت: برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری فایده بیشتری دارد، اما تا زمانی که دانش آموزان واکسن نزنند، اطمینان خاطری برای اولیاء و خود دانش آموز وجود ندارد.

او افزود: دبیران و آموزگاران واکسینه شده اند، اما اگر یک دانش آموز مبتلا به کرونا باشد، می‌تواند بقیه را هم مبتلا کند.

اما از دیروز توزیع کتب درسی در مدارس خراسان جنوبی آغاز شده تا دانش آموزان استان بتوانند برای شروع سال تحصیلی خود کتاب تهیه کنند.

واقعی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: از دیروز توزیع کتاب‌های درسی دانش آموزان استان در مدارس آغاز شده است.

او افزود: بیش از ۱۶۰ هزار دانش آموز معادل ۹۵ درصد دانش آموزان استان برای دریافت کتاب ثبت نام کرده اند.

واقعی در رابطه با افرادی که مدارس یا رشته‌های خود را تغییر داده اند نیز بیان کرد: این افراد هم می‌توانند با ورود به سامانه مربوطه، گزینه اصلاح را انتخاب و اطلاعات خود را ویرایش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تأکید کرد: افرادی که در سامانه ثبت سفارشات ثبت نام نکرده اند، می‌توانند ثبت سفارش خود را انجام دهند.

محرومیت ۱۱ درصد دانش آموزان از شبکه شاد

واقعی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده، ۸۹ درصد از دانش‌آموزان استان در شبکه شاد حضور دارند که یا خود تبلت و گوشی هوشمند دارند و یا به صورت مشترک با خواهر و برادرشان از گوشی و تبلت استفاده می‌کنند.

او با بیان اینکه ۱۱ درصد دانش‌آموزان در شبکه شاد حضور ندارند، افزود: این ۱۱ درصد یا گوشی و تبلت ندارند و یا در روستا‌هایی زندگی می‌کنند که به اینترنت و شبکه ملی اطلاعات متصل نیستند.

انتهای پیام/ س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش سال تحصیلی دانش آموزان دانش آموزان استان دانش آموزان صورت حضوری شبکه شاد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی اموزش و پرورش کاشان ، رشد و پرورش خلاقيت دانش آموزان و ايجاد زمينه مناسب در مدارس با همكاري دبيران براي نشان دادن ظرفيت ها بیان کرد و گفت: ايجاد ارتباط بين مدرسه و بازار اشتغال، آشنايي دانش آموزان با مراحل مختلف صنعت از توليد يك محصول تا بازاريابي و فروش آن و كمك به مهارت آموزي و حرفه آموزي از اهداف برگزاري جشنواره است.


محمد قنبری افزود: برگزاري اين جشنواره و برپايي بازارچه در تمام مدارس دور اول دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه در شهرستان برگزار مي شود.


وی با بیان اینکه 45 غرفه در این مدرسه بر پا شده گفت: برگزاري اين بازارچه بستري مناسب است تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه هاي خود را به صورت مستقيم در معرض فروش قرار دهند.


دانش آموزان در این غرفه‌ها برای آشنایی با مشاغل آینده از وسایل دست ساز ،نقاشی اسباب بازی، پرورش گل، صنایع دستی، فسیل و سنگواره، فرش و گلیم، مواد شوینده، لوازم جانبی موبایل محصولات فرهنگی ،کتابفروشی ،بازی‌های رایانه، ساندویچ، اسنک، شیرینی و کیک در معرض فروش همکلاسان و اولیا خود قرار دادند.

دیگر خبرها

  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک