Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@08:55:55 GMT

وقتی که نظم به خانه باز می‌گردد

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۲۴۹۳

وقتی که نظم به خانه باز می‌گردد

به گزارش ایرنا سرویس های مدارس دوباره به خیابان بازگشته اند، سکوت معابر و کوچه های منتهی به مدارس به زندگی شاد و کودکانه ای تبدیل شده، غریو شادی کودکان، مدرسه را از خوابِ رخوت بیدار کرده است، حیاط مدرسه پس از خوابی ژرف و کابوسناک، با خمیازه هایی عمیق و کِش دادن جسمی خُرد و خسته، چشم می گشاید و با دیدن بچه ها به خود می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خیابان ها پیش از این شور شوق بچه ها را کم داشت، کلاس های تاریک حافظه شان را از دست داده بودند و جز غبار روی شیشه ها و قارقار کلاغ ها چیزی به یاد نداشتند.

کرونا که از کشته پُشته ساخت و ضرباهنگ زندگی را در نطفه خفه کرد، سرانجام در مصاف با شور کودکانه و خنده های پرکشیده در آسمان ابری پاییز، سِپَر انداخت.

همراه با آذر، ماهِ آخر پاییز و رسیدن به پرده اول زمستان در سکانس رقص برگ و عریانی درخت، حال و هوای شهر هم عوض شده است، انگار مرگ از ترس رویارویی با بچه های به تنگ آمده از اتاق های منزوی و دلتنگِ کلاس و از کوچه پس کوچه های متروک به گورستان خاموش بازمی گردد تا زندگی دوباره خیابان را در بربگیرد.

در نمایی دیگر خانواده با محوریت مادران نیز به آرامش سابق خود بازگشته، حجم سنگین کلاس آنلاین( برخط)، تماس های گروهی تصویری، اسکای روم، دوربین، صدا، کلیپ و تکلیف مجازی کمتر شده و خانه شبیه خودش شده است. 

مادر خواه خانه دار باشد خواه شاغل، همیشه ستون اصلی خانواده است که او را تحت عنوان مادر می شناسند اما یکسال و چندین ماه گذشته، مجوز اضطراری معلم بودن را هم به او داده بودند. 

مادری با خنده می گوید: خدا این روزهای خوب را از ما نگیرد، احساس آرامش و سبکی می کنم، دیگر صبح ها دغدغه سرعت اینترنت و عدم اتصال به کلاس آنلاین را ندارم همان ساعت بیدارم و فرزندم را راهی مدرسه می کنم. 

مادر دیگری که فرزندش را به مدرسه آورده است می گوید:  هنوز سرویس را قطعی نکرده ام و خودم بچه را به مدرسه می رسانم و با لبخند می گوید: این "چند سال "!!!  چقدر سخت گذشت. 

این مادر با خنده و شوخی با اشاره به اینکه کسی از ما تشکر هم نکرد گفت: حتی اگر مادری حین آموزش مجازی در جایی مرتکب اشتباهی لفظی و سهوی می شد تا توانستند در فضای مجازی به او خندیدند اما به هر حال توان او در آن حد بوده است.

وی افزود: ولی در مجموع تجربه این مدت آموزش مجازی نشان داد مادران، تنها از عهده این شرایط برآمدند و نشان دادند فراتر از توانشان در هر شرایطی می توانند همکاری کنند.

مادری دیگر می گوید وقتم آزادتر شده است و می توانم به فرزند دیگرم که در سن مدرسه نیست رسیدگی بیشتری داشته باشم، خانه نظم و انضباط بیشتری به خود گرفته است، هر کسی وظایف خودش را انجام می دهد، انرژی بچه ها در ساعات بیرون از خانه تخلیه می شود و بهانه گیری کمتری دارند.

مروری بر حکایت های مادران پیرامون آموزش مجازی طی حدود ۲ سال اخیر نشان از سخت کوشی و تلاش آنها در پرداختنشان به این مسوولیت دارد، تجربه ای که نشان داد نهاد خانواده همواره مسوولیتی بیشتر از توان خود را برعهده گرفته است. 

مسوولیت هایی که در طولانی مدت می تواند از درون خانواده را با مشکلات و آسیب هایی مواجه سازد و باید دادرسی باشد که مانع از فروپاشی آن شود. 

سلمان احمدوند جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی در این خصوص می گوید: تنهایی نهاد خانواده را در دوران شیوع کرونا ، بیش از هر وقت دیگری می شد به چشم دید.

وی افزود: باید توجه داشت در فقدان ساز و کارهای جدی حمایت گر و در غیاب مطلق نهادهایی که در تنگناهایی از این دست به یاری خانواده ها بشتابند، خانواده ها چگونه تاب آوردند.

وی اظهار داشت: نبود ساز و کارهای حمایت از خانواده در دوران کرونا را چه در زمینه آموزش کودکان و چه در ساحت سوگواری برای آنان که بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و خانواده ای را به سوگ نشانده اند می توان مشاهده کرد.

این پژوهشگر اجتماعی گفت: بازگشایی مدارس فرصتی است تا والدین و خاصه مادران که در ایام پراضطراب قرنطینه، بیشترین نقش را در آموزش مجازی کودکان به عهده داشته اند، نفسی تازه کنند چراکه آنان به راستی بیشترین حجم فشار روحی و روانی را متحمل شده اند و اگر فداکاری آنها در این موسم بلاخیز نبود، گستره آسیب و عقب ماندگی ها بیش از این بود.

این جامعه شناس ادامه داد: همه گیری کووید ۱۹ فرهنگ آموزش مجازی و سبک زندگی قرنطینه ای را تا حد بسیار معناداری درونی کرد.

احمدوند گفت: بازگشایی مدارس و دفع شر کووید ۱۹ امکانی برای بازنگری در کار ویژه نهاد کهنسال و محبوب خانواده و کوشش جهت تیمار زخم ها و ترمیم آسیب هایی است که بر پیکر و ساختار آن نشسته است. 

تجربه موفق خانواده ها در آموزش مجازی بدون حضور نهادهای حمایت کننده می تواند پیش درآمد و سرآغازی برای تبدیل کردن این نهاد به جایی بهتر برای زندگی و کانونی گرم برای مواجهه با یخبندان عصر جدید باشد.

برچسب‌ها بروجرد بازگشایی مدارس لرستان آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد بازگشایی مدارس لرستان بروجرد بازگشایی مدارس لرستان آموزش مجازی آموزش مجازی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان تری: تلاش فرگوسن برای انتقالم باورنکردنی بود اما من عاشق چلسی شده بودم

اسطوره چلسی و لیگ برتر انگلیس از تلاش‌های منچستریونایتد برای انتقالش به اولدترافورد می‌گوید. 

طرفداری | سر الکس فرگوسن ماه‌ها برای انتقال جان تری تلاش کرده بود. 

جان تری در جدیدترین صحبت‌های خود در پادکست سایمون جردن، از تلاش‌های منچستریونایتد برای انتقالش به اولدترافورد پرده برداشت. پس از تغییر سرمربی آکادمی وست‌هم، تری باید به سراغ باشگاه جدیدی می‌رفت. او فرصت انتقال به چلسی، منچستریونایتد و آرسنال را داشت. اسطوره آبی‌ها در نهایت تصمیم گرفت راهی استمفوردبریج شود و تا پایان دوران حضورش در این باشگاه، بیش از 500 بار پیراهن چلسی را بر تن کرد. جان تری در این مورد گفته است:

آرسنال فرش قرمز برایم پهن کرده بود، منچستریونایتد هم همینطور، اما چلسی هیچ کاری نکرد. تنها چیزی که به من پیشنهاد داد، یک جفت کفش برای اولین فصل و دو پوند هزینه رفت و آمد با قطار بود. سر الکس فرگوسن هر هفته یا ماهانه با خانه ما تماس می‌گرفت، با پدرم و با من صحبت می‌کرد و بررسی می‌کرد که به مدرسه می‌روم، همه کارها را درست انجام می‌دهم و تمرین می‌کنم. واقعا باورنکردنی بود.

با وجود تلاش‌های وسوسه کننده سرمربی افسانه‌ای منچستریونایتد، جان تری عاشق چلسی شده بود. او در این مرود می‌گوید:

وقتی وارد چلسی شدم، می‌دانستم که باشگاه مناسبی برای من است. احساس می‌کردم خانه‌ام را پیدا کرده‌ام، می‌دانید، مثل زمانی که وارد خانه‌ای می‌شوید و احساس می‌کنید که برای 20 سال آینده آنجا خواهید بود، این حس را در چلسی داشتم. نمی‌دانم چه بود، چون خودم از مدرسه به تمرین می‌رفتم. در ساعت 16:30 مدرسه را ترک می‌کردم تا ساعت هفت به آنجا برسم. دو پوند را هرگز برای قطار پرداخت نمی‌کردم. از 14-15 سالگی برای چند سال به این سبک زندگی کردم. باید تصمیم می‌گرفتم که کدام تیم را انتخاب کنم اما من عاشق چلسی شده بودم. 

 پدر جان تری هوادار سر سخت شیاطین سرخ بود. مدافع سابق سه‌شیرها از پدرش می‌گوید:

وقتی در چلسی فرم‌های مدرسه‌ام را امضا می‌کردم، آن‌ها برای من و خانواده‌ام غذا تدارک دیده بودند... قبل از امضا، پدرم عصبانی شد و گفت «لعنتی، باید با منچستریونایتد قرارداد امضا کنی!».

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • وقتی مقتول دستور بخشش قاتلش را داد!
  • جان تری: تلاش فرگوسن برای انتقالم باورنکردنی بود اما من عاشق چلسی شده بودم
  • راز دلیل قتل زن 80 ساله ثروتمند توسط پرستار شخصی‌اش!
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • کشف جسد دست و پابسته زن ثروتمند در کمد | خدمتکار خانه دستگیر شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت