Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: تابه‌حال موردی که دانش‌آموزی از تحصیل در مدرسه تیزهوشان به دلیل ضعف مالی باز بماند نداشتیم چراکه باتوجه به توان خانواده سعی می‌شود تخفیفاتی برای پرداخت ارائه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه رئیسی رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: شرایط حضور در مدارس تیزهوشان ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه دستورالعمل برای افرادی که داوطلب حضور در این آزمون هستند ارسال می‌شود و طبق این دستورالعمل افرادی که واجد شرایط قید شده در دستورالعمل هستند می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.
 
رئیسی با اشاره به اینکه دانش‌آموزانی که موفق شوند حد نصاب نمره را از آزمون کسب کنند می‌توانند در مدارس تیزهوشان ادامه تحصیل دهند یادآور شد: یک سری شرایطی از نظر آموزشی و پرورشی در مدارس استعدادهای درخشان فراهم می‌شود که نسبت به مدارس دیگر متفاوت است، از همین‌رو هزینه‌ای تحت عنوان حق‌الثبت از دانش‌آموزان دریافت می‌شود.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دریافت این حق‌الثبت هم در دستورالعمل ورودی آورده شده است و اولیا از آن مطلع هستند و هم در قوانین آورده شده است.
 
وی میزان این حق‌الثبت را 50 درصد شهریه مصوب مدارس غیردولتی هم‌تراز، که در هر سال تحصیلی مطابق با ضوابط استعلام‌ها از اداره مشارکت‌ها و مدارس غیردولتی گرفته شده و میزان این مبلغ تعیین می‌شود، این درحالی است که در چهارمحال و بختیاری مدرسه غیردولتی هم‌تراز با تیزهوشان وجود ندارد.
 
رئیسی بیان داشت: هزینه تعیین شده به تائید مدیرکل می‌رسد و به مدارس ابلاغ می‌شود که در شهرکرد برای متوسطه اول 3 میلیون و 400 هزار تومان و برای متوسطه دوم 4 میلیون و 300 هزار تومان است، این مبلغ برای شهرستان بروجن متوسطه اول 2 میلیون و 500 هزار تومان و برای متوسطه دوم 3 میلیون و 600 تعیین شده است.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تابه‌حال موردی که دانش‌آموزی از تحصیل در مدرسه تیزهوشان به دلیل ضعف مالی باز بماند نداشتیم چراکه باتوجه به توان خانواده سعی می‌شود تخفیفاتی برای پرداخت ارائه می‌شود.
 
وی اضافه کرد: طبق آئین‌نامه، تخفیفی که داده می‌شود باید با اداره استعدادهای درخشان هماهنگ بوده و با موافقت رئیس این اداره درصورت احراز عدم تمکن مالی این تخفیف ارائه می‌شود.
 
رئیسی افزود: در اکثر موارد برای پرداخت حق‌الثبت به خانواده‌ها سخت گرفته نمی‌شود و اگر خانواده‌ای توان پرداخت نداشته باشد علاوه‌بر تخفیف قسط‌بندی شده و هزینه به‌صورت اقساطی دریافت می‌شود.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تخفیفات تنها برای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد ارائه نمی‌شود و اگر خانواده‌ای توانایی پرداخت هزینه‌ها را نداشته باشد و این موضوع برای ما احراز شود مشمول خواهد شد.
 
وی بیان داشت: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که آن چیزی که در مدارس تیزهوشاه هزینه می‌شود از حق‌الثبت تامین می‌‍شود و اگر ما به دنبال آن هستیم که بهترین معلم در مدرسه حضور داشته باشند لازم است هزینه‌ای دریافت شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حق الثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان